ASHTANGA YOGA Rotterdam voor beginners

Ashtanga Yoga is Dynamisch, krachtig, zuiverend, opzwepend en precies
Yoga is zweverig? Iets voor theelepelvrouwtjes en India-types? Als er een yogavorm is die korte metten maakt met de vooroordelen, is het Ashtanga Yoga. Want dynamischer kan het niet. De yogales maakt topfit, energiek en levenslustig.
Iedereen mag eraan meedoen, maar Ashtanga Yoga is wel hard werken!

Door middel van vinyasas en de ujjayi ademing verbind je de Ashtanga-oefeningen met elkaar en die laatste warmt ook het lichaam op en verdrijft zo alle gifstoffen.

Juist. In Ashtanga Yoga komen er verschillende technieken samen. Dat maakt het tot een complexe yogavorm en die doe je er niet eventjes bij. Ashtanga Yoga is kicken en dat blijft het, ook al beoefen je deze stijl voor het tiende jaar. De oefeningen blijven je uitdagen: wie eenmaal aan Ashtanga Yoga begint, stapt een levenslang avontuur binnen.

Hoe ziet de les eruit?
Ashtanga Yoga is meditatie in beweging.
Het is een dynamische flow van uitdagende houdingen en bewegingen die je zonder stoppen uitvoert. Bij Feeling Strong Yoga beoefen je de half of full primary series ook aangepast voor beginner.

Iets voor mij?
Ashtanga Yoga is ideaal als je jezelf graag fysiek inspant. Het brengt je een sterk, soepel en gezond lichaam, innerlijke rust en vreugde en het maakt zelfbewust. De primary series zijn er in principe voor iedereen, maar een aantal oefeningen is vrij moeilijk.   Het tempo ligt in die lessen wat lager en er is veel aandacht voor adjustments en techniek. Wie zich fit voelt, kan elk moment instromen: je volgt het tempo van je ademhaling en je voert alle asana’s op jouw niveau uit.

Nieuwsgierig? Neem contact op voor een gratis proefles!

Waar: Hartje Rotterdam naast metro Leuvenhaven, De Baan 74
Wanneer: Zie Rooster
Prijs: 8,00 euro per les (proefles = gratis) / Strippenkaart: 10 lessen voor 75,00 euro (na aankoop 3 maanden/12 weken geldig)

Deelnemers met een strippenkaart hebben voorrang op deelnemers die een enkele les willen volgen. Met een strippenkaart ben je dus altijd verzekerd van een plekje in de les!