Ashtanga Yoga Rotterdam voor beginners

ASHTANGA LED    75 min  |  all levels

A beginners class is a chance to learn the fundamental poses in the Ashtanga Yoga sequence. Here you are introduced to the order of the poses, coordinating breath with movement, and how to use your breath and internal muscles to find alignment in your body. In a beginners class you discover what your body is capable of, the quality of your breath and the quality of your concentration. You begin to build a relationship with your body, breath and mind

In this class we practice the fundamental poses in the Ashtanga Yoga sequence and we will introduce the first half of the primary series. We will modify the slightly more complex asanas so that they are accessible for everyone, that way we can proceed with the class at an ideal pace

Ashtanga Yoga is Dynamisch, krachtig, zuiverend, opzwepend en precies
Yoga is zweverig? Iets voor theelepelvrouwtjes en India-types? Als er een yogavorm is die korte metten maakt met de vooroordelen, is het Ashtanga Yoga. Want dynamischer kan het niet. De yogales maakt topfit, energiek en levenslustig.
Iedereen mag eraan meedoen, maar Ashtanga Yoga is wel hard werken!

Door middel van vinyasas en de ujjayi ademing verbind je de Ashtanga-oefeningen met elkaar en die laatste warmt ook het lichaam op en verdrijft zo alle gifstoffen.

Juist. In Ashtanga Yoga komen er verschillende technieken samen. Dat maakt het tot een complexe yogavorm en die doe je er niet eventjes bij. Ashtanga Yoga is kicken en dat blijft het, ook al beoefen je deze stijl voor het tiende jaar. De oefeningen blijven je uitdagen: wie eenmaal aan Ashtanga Yoga begint, stapt een levenslang avontuur binnen.

Hoe ziet de les eruit?
Ashtanga Yoga is meditatie in beweging.
Het is een dynamische flow van uitdagende houdingen en bewegingen die je zonder stoppen uitvoert. Bij Feeling Strong Yoga beoefen je de half primary series (75 min led class) met een opties voor ingewikkelde asana’s voor beginner.

Iets voor mij?
Ashtanga Yoga is ideaal als je jezelf graag fysiek inspant. Het brengt je een sterk, soepel en gezond lichaam, innerlijke rust en vreugde en het maakt zelfbewust. De primary series zijn er in principe voor iedereen, maar een aantal oefeningen is vrij moeilijk.  Het tempo ligt in die lessen wat lager en er is veel aandacht voor adjustments en techniek. Wie zich fit voelt, kan elk moment instromen: je volgt het tempo van je ademhaling en je voert alle asana’s op jouw niveau uit onder begeleiding van Dimitri.

Nieuwsgierig? Neem contact op voor een gratis proefles!

Waar: Hartje Rotterdam naast metro Leuvenhaven, De Baan 74
Wanneer: Zie Rooster
Prijs: €10,00 euro per les (proefles = gratis) / Strippenkaart: 5 lessen voor 45,00 euro (na aankoop 2 maanden/8 weken geldig)

Deelnemers met een strippenkaart hebben voorrang op deelnemers die een enkele les willen volgen. Met een strippenkaart ben je dus altijd verzekerd van een plekje in de les!