Runners Yoga Rotterdam (voorlopig geen vaste les, informeer naar de mogelijkheden)

Plezier, speels, verdieping en inzicht in jezelf
En van begin tot eind krachtig. Repetitief ook, maar steeds sterker, dieper, rijker. Datzelfde betreft de Runners yogales bij Feeling Strong Yoga. Reken daarom op plezier, verdieping en inzicht in jezelf. Runners Yoga heeft veel elementen van Ashtanga Yoga.

Ook iets voor mij?
De Runners Yoga workout is een mooie aanvulling op je sporttraining. Je traint spieren in alle richtingen, wat belangrijk is in diverse sporten, zoals hardlopen, wielrennen, surfen en voetbal.Het maakt spieren sterker en soepeler en verbetert de doorbloeding.

Naast core-stability training, bevat de les veel staande yogahoudingen en enkele zittende en liggende houdingen uit diverse yogastromingen als power, vinyasa, Ashtanga, Yang . De serie oefeningen wordt in een lekker tempo uitgevoerd met een diepe ademhaling als basis. Deze les is geschikt in de opbouwende fase van je trainingsprogramma Dat kan best aangezien de yogaleraar opties aangeeft voor elk niveau.

Hoe ziet de les eruit?
Vinyasa Yoga is intensief maar toegankelijk. De lessen bij Feeling Strong Yoga variëren van één tot anderhalf uur en er zijn heel rustige lessen (Easy Flow).  Aangezien elke pose een voorbereiding is op de andere, stretch je steeds dieper en zo kun je je grenzen verleggen.

Nieuwsgierig? Neem contact op voor een gratis proefles!

Waar: Rotterdam: De Baan 74
Wanneer: Zie Rooster
Prijs: 8,00 euro per les (proefles = gratis) / Strippenkaart: 10 lessen voor 75,00 euro (na aankoop 3 maanden/12 weken geldig)

Deelnemers met een strippenkaart hebben voorrang op deelnemers die een enkele les willen volgen. Met een strippenkaart ben je dus altijd verzekerd van een plekje in de les!

IMG_1077